INTERIOR

Dissenyem espais amb tots els sentits

Fusionem sentits i emoció per a crear espais únics que reflecteixen l'essència de cada persona o negoci
Residencial      Comercial      Decoració      Restyling     
Residencial

Realitzem projectes d'interiorisme per reformes integrals o parcials per a usos domèstics oferint un servei global: assessorament de compra, visita amb el nostre arquitecte, sol·licitud de llicència d'obres, projectes tècnics, gestió de pressupostos, execució i supervisió d'obra. Destaquem l’optimitització del espai i la cura per una bona il·luminació.
Residencial
Comercial

Realitzem projectes d'interiorisme per locals comercials, com botigues, restaurants i tot tipus de establiments d’us públic. Oferint un servei global: assessorament local, visita amb el nostre arquitecte, sol·licitud de llicència d’activitat i d'obres, projectes tècnics, gestió de pressupostos, execució i supervisió d'obra. Apostem per idees fresques i arriscades per garantir l’èxit del teu negoci.

Comercial
Decoració

Realitzem projectes de decoració per millor aspectes estètics i de comoditat a particulars o negocis. Consisteix en fer una serie de propostes de mobiliari prefabricat, mobiliari a mida, elements decoratius acords amb la filosofia de la casa o negoci per aconseguir l’ambient i funcionalitat desitjada. Perquè pensem que l’últim detall fa la diferència.
Decoració
Restyling

Dit d’una altre manera, fer un rentat de cara sense haver de realitzar obres. Sense tocar  la distribució però sí molts elements importants i significatius d’un espai, ja sigui domèstic o comercial. Per exemple el canvi de paviment, nou mobiliari, nova il·luminació, substitució de sanitaris, pintura, ...
Restyling

GRÀFIC

Diseñamos lo que no se ve

Treballem forma i funció per enfortir la marca i potenciar el seu missatge amb un llenguatge visual únic i coherent; direcció d'art, marca, identitat, disseny editorial i espai web.

 

Disseny gràfic

Disseny gràfic

ALTRES

Creativitat com a repte

La creativitat ens permet estar oberts a propostes diferents, des del disseny industrial a l'objecte més inesperat; mobiliari a mida, decoració efímera, productes de marxandatge, ...

Altres
INTERIOR      GRÀFIC      ALTRES